Exodraft Group leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft Energy leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft climate designer, installerer og servicerer større energitekniske anlæg til fjernvarmen og industrien.

EXODRAFT ENERGY

Tanke til hedtolie

Med tanke og beholdere til hedtolie fra Exodraft energy kan du altid opretholde en sikker og effektiv drift i dit hedtolieanlæg

Opbevaring af hedtolie

To typer af tanke til sikker og praktisk opbevaring af hedtolie

Beholdere og tanke til hedtolie er nogle af de vigtigste komponenter i et hedtolieanlæg. Hos Exodraft energy laver vi både ekspansionsbeholdere og samlebeholdere, som er meget vigtige i dit hedtolieanlæg for at sikre driften. Ekspansionstanken har til formål at opbevare opvarmet olie, som afhængigt af temperatur og type vil udvide sig.
Droptanke/samlebeholderen har derimod til formål at opbevare overskydende eller brugt hedtolie fra dit hedtolieanlæg. Denne tank er særligt velegnet, når du har behov for en hurtig tømning af anlægget. Alle vores beholdere er godkendte til driftstemperaturer på 300 ̊C og lever op til alle gældende PED-lovkrav.

For at dit hedtolieanlæg kan opretholde en effektiv og sikker drift, er tanke og beholdere til hedtolie en nødvendighed.
Der vil altid opstå situationer, hvor hedtolie skal opbevares uafhængigt af de resterende dele af anlægget, og derfor er tanke og beholdere til hedtolie afgørende for, at anlægget fungerer og opretholder de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. 
Exodraft energy er eksperter i optimering af hedtolieanlæg med det rette udstyr. Vi finder i samarbejde med dig den korrekte størrelse og type af beholder, som passer bedst til dine behov.

Droptankene/samlebeholderne fås også i både liggende og stående udførelse, men leveres i størrelser helt op til mellem 350 og 26.000 liter. Beholderens primære formål er opbevaring af hedtolie, som er praktisk, når du har behov for tømning eller fyldning af hedtolie fra dit anlæg.

Vores ekspansionsbeholdere kan fås i liggende og stående udførelse og leveres i størrelser fra 90 til 8.000 liter. Beholderen absorberer varmeekspansionen, når olien udvider sig, da olie kan ekspandere mellem 20 til 30 % ved opvarmning fra 20 ̊C til 300 ̊C. Beholderen opretholder det korrekte tryk, som beskytter mod eventuelle trykstød og overbelastninger

Optimer din proces med specialdesignede hedtolieanlæg

Vores hedtolieanlæg er skræddersyet til at optimere din produktionsproces. Med evnen til at generere høje temperaturer og præcis varmekontrol er vores anlæg perfekte til processer med særlige krav. Vi tilbyder forskellige fyringsmetoder og sikrer, at du får den mest energieffektive løsning. Oplev vores udvalg af hedtoliekedler, heatere, vekslere og tanke, der kan opretholde en effektiv drift og sikkerhed.

Exodraft energy

Hos Exodraft er intet
energiprojekt for stort

Kontakt

Kontakt os i dag - Vi glæder os til at høre fra dig 👋

Hverdage mellem 09:00-15:00

Få svar indenfor 24 timer

  Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt ⏱️

  Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor for 2 arbejdsdage, hvis det haster så kontakt os venligst på

  +45 75 72 53 11

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om hvilket produkt du skal have

   Prismatch

   Vi har prismatch på alle vores produkter. Se mere her

    Indhent pris