Exodraft Group leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft Energy leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft climate designer, installerer og servicerer større energitekniske anlæg til fjernvarmen og industrien.

EXODRAFT ENERGY

Industrielle varmevekslere

Optimer din energi med industrielle varmevekslere fra Exodraft Energy. Få den rette varmeveksler-løsning, som passer til dine behov og processer

Vi optimerer dit
energiforbrug til gavn for alle

Med den rette varmeveksler opnår du energimæssige besparelser, som gavner både effektiviteten i dit varmeanlæg samt miljø og klima

Udnyt din varmeenergi

 1. Energioptimering ved overførsel af energi i varmeanlæg 
 2. Genvinding af den overskydende varmeenergi, som ellers ville gå tabt
 3. Høj termisk effektivitet, som forbedrer din produktkvalitet og produktionskapacitet

Miljø og klima

 1. Overførelse af varmeenergi til andre processer reducerer udledningen af CO2
 2. Forbedring af produktionskvaliteten samt mindre udledning af spild
 3. Opnå en forbedring af arbejdsmiljøet uden unødig varme i produktionsprocessen

Energioptimering

Få den helt rigtige industrielle varmeveksler til dine behov med den rette rådgivning

Hos Exodraft Energy ønsker vi at være din foretrukne optimeringspartner, når det kommer til at finde den rette varmeveksler til industrielle behov. Med den rette vurdering og rådgivning på baggrund af dine nuværende systemer er vi i stand til at løse stort set alle behov for opvarmning, nedkøling og varmegenvinding.   

Alle vores rådgivere vil på baggrund af mange års erfaring med optimering af energianlæg og varmevekslere hjælpe med at finde den rette løsning både teknisk, økonomisk og miljømæssigt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til vores industrielle varmevekslere, vil du ofte kunne finde svaret her. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores rådgivere.

Hvad er varmevekslerens primære funktion?

Varmevekslerens primære funktion er at overføre varme fra en kilde til en anden, enten mellem to forskellige medier eller mellem to forskellige områder af samme medium. Dette kan bruges til at opvarme eller nedkøle et medium, genopvarme affaldsprodukter eller til varmegenvinding.

Hvor stor en ydelse skal varmeveksleren levere, og kan det lade sig gøre?

Ydelsen afhænger af den specifikke opgave og behovet for opvarmning, nedkøling eller varmegenvinding. Hos Exodraft energy er vi i stand til at levere varmevekslere, der kan imødekomme stort set alle behov for opvarmning, nedkøling og varmegenvinding. Vi anbefaler, at du inddrager vores rådgivere tidligt i projekteringsfasen.

Findes der komponenter på det eksisterende anlæg, som kan genanvendes?

Det er ofte muligt at genanvende visse komponenter fra det eksisterende anlæg, når der skal installeres en ny varmeveksler. Det afhænger dog af den enkelte situation og anlæggets tilstand. Vores rådgivere vil kunne foretage en grundig vurdering af anlæggets komponenter og vurdere, om de kan genanvendes, eller om de skal udskiftes.

Vil varmeveksleren betyde risiko for korrosion i anlægget?

Korrosion kan være en risiko, når man arbejder med varmevekslere, men det afhænger af forskellige faktorer såsom valg af materialer og driftsbetingelser. Det er derfor vigtigt, at du får den rette rådgivning til at vælge din varmeveksler og sørge for at implementere de rette beskyttelsesforanstaltninger for at minimere risikoen for korrosion. Hos Exodraft energy kan vi rådgive og vejlede dig i valget af den mest korrosionsbestandige løsning.

Er der forskel på anlæggets drift sommer og vinter?

Der kan være forskel på anlæggets drift afhængigt af årstiden. Om sommeren vil der typisk være mindre behov for opvarmning og mere behov for nedkøling, mens vinteren vil kræve mere opvarmning og mindre nedkøling. Med den rette varmeveksler kan du sikre en energieffektiv drift af anlægget året rundt.

Hvilke materialer skal varmeveksleren fremstilles af?

Valget af materialer til varmeveksleren afhænger af flere faktorer, herunder temperatur, tryk, medietype og eventuelle korrosive egenskaber ved mediet. Typiske materialer omfatter rustfrit stål, kobber, aluminium, titan og forskellige legeringer.

Skal der tages hensyn til fremtidige driftsforhold?

Det kan være en fordel at tage hensyn til fremtidige driftsforhold, når du vælger en varmeveksler. Det kan f.eks. omfatte eventuelle ændringer i belastning, driftstemperaturer eller proceskrav, som kan påvirke varmevekslerens ydeevne og holdbarhed. Det er derfor vigtigt at tage højde for fremtidige behov og planlagte ændringer i driftsforholdene for at få en optimal og holdbar løsning.

Tilbehør og udstyr

Vi tilbyder armaturer og tilbehør til industrielle varmevekslere til ethvert formål

Vi leverer mange forskellige typer af industrielle varmevekslere, som bliver anvendt til forskellige formål. Dette stiller specielle krav til anlægget, for at det kan fungere optimalt, og derfor er det ofte nødvendigt med forskelligt ekstra tilbehør eller udstyr. Vores mangeårige erfaring som både producent og systemdesigner gør, at vi er i stand til at løse lige nøjagtig den udfordring, du står overfor, uanset om der er tale om udstyr til et nyt anlæg eller reservedele.
For os er det vigtigt, at din varmeveksler fungerer optimalt, så derfor står vores rådgivere altid til rådighed, når du har behov for tilbehør eller udstyr til din varmeveksler.

Ofte anvendt ekstraudstyr

Kabinetter

Beskyttende omgivelser til varmevekslere og tilbehør

Afspærringsspjæld

Regulerer flowet og blokerer for væskestrømning ved behov

Bypass-spjæld

Omdirigerer væskestrømmen uden om varmeveksleren ved behov

Armaturer og ventiler

Kontrollerer strømmen og styrer driftsparametrene for varmeveksleren

Isolering

Isolerende materialer til at minimere varmetab og øge effektiviteten

Rensesystemer

Fjerner snavs og belægninger for at opretholde varmevekslerens ydeevne

Monteringskonsoller

Støttestrukturer til sikker og stabil montering af varmeveksleren

Tanke og beholdere

Opbevaring af væsker og reserver til varmevekslerens drift

Exodraft energy

Hos Exodraft er intet
energiprojekt for stort

Kontakt

Kontakt os i dag - Vi glæder os til at høre fra dig 👋

Hverdage mellem 09:00-15:00

Få svar indenfor 24 timer

  Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt ⏱️

  Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor for 2 arbejdsdage, hvis det haster så kontakt os venligst på

  +45 75 72 53 11

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om hvilket produkt du skal have

   Prismatch

   Vi har prismatch på alle vores produkter. Se mere her

    Indhent pris