Exodraft Group leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft Energy leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft climate designer, installerer og servicerer større energitekniske anlæg til fjernvarmen og industrien.

EXODRAFT ENERGY

Vekslere til hedtolie

Med en varmeveksler til hedtolieanlæg fra Exodraft energy vil du kunne optimere din energi i industrielle processer. Vi leverer varmevekslere i alle kapaciteter efter dine behov

Energioptimering

Optimer dit energiforbrug gennem varmeoverførsel fra dit hedtolieanlæg

En varmeveksler giver dig mulighed for at udnytte og optimere din energi i industrielle processer. Hvis dit hedtolieanlæg (Link) producerer overskydende energi, vil en veksler til hedtolie bl.a. give dig mulighed for at genanvende varmeenergien, som normalt ville blive spildt, og benytte den til opvarmning af et andet koldt medium som vand, luft eller gas.  

Ved behov for nedkøling af et medium såsom røggas eller damp kan vores varmevekslere også benyttes til dette formål. Vi finder i samarbejde med dig den løsning, som passer bedst til dine behov.

Det er vigtigt, at en veksler til dit hedtolieanlæg bliver designet og integreret korrekt, da det kan påvirke anlæggets driftssikkerhed. En veksler til hedtolie kan dog integreres i dit nuværende system, hvilket gør det til en økonomisk god beslutning at implementere en mere bæredygtig produktionsproces. 

Med den rette rådgivning og vedligeholdelse sikrer vi, at både varmeveksler og hedtolieanlæg fungerer optimalt. Kontakt os tidligst muligt i procesfasen for at optimere din energi bedst muligt. Hos Exodraft energy ønsker vi at være din foretrukne optimeringspartner i rejsen til en grønnere fremtid. Vi har ekspertisen til at optimere energiforbruget i dit hedtolieanlæg, som både gavner din forretning og miljøet. 

Med en varmeveksler til dit hedtolieanlæg vil du kunne optimere din energi ved at overføre varmeenergi fra dit hedtolieanlæg til et andet medium. Når du genanvender varmeenergien fra dit hedtolieanlæg, reducerer du energiforbruget og bidrager dermed til en grønnere fremtid.

Sikker drift og vedligeholdelse af hedtolieanlæg

Vores service og vedligeholdelsestilbud sikrer, at dit hedtolieanlæg fungerer optimalt og sikkert. Vi forstår vigtigheden af den rette integration og de korrekte komponenter i et nøglefærdigt anlæg. Selvom driften er simpel, kræver det stadig omhyggelig vedligeholdelse for at opretholde optimale betingelser. Vælg os som din pålidelige optimeringspartner, der ikke kun leverer udstyr men også holder din produktion i gang med den rette service.

Exodraft energy

Hos Exodraft er intet
energiprojekt for stort

Kontakt

Kontakt os i dag - Vi glæder os til at høre fra dig 👋

Hverdage mellem 09:00-15:00

Få svar indenfor 24 timer

  Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt ⏱️

  Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor for 2 arbejdsdage, hvis det haster så kontakt os venligst på

  +45 75 72 53 11

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om hvilket produkt du skal have

   Prismatch

   Vi har prismatch på alle vores produkter. Se mere her

    Indhent pris